ОБЈЕКТИВ ЗА ТЕЛЕКОНВЕРЗИЈА ОД 2X

Сите спецификации и функции

SEL20TC

Спецификации на објектив

Додаток
E приклучок од Sony
Формат
35 мм, целосна слика
Групи / елементи на објектив
5/8

Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
62,4 x 42,7 мм
Тежина
207 гр.

Што има во пакетот

  • Торбичка
Placeholder

Функции

Слика од Објектив за телеконверзија од 2x

Двојно поголема фокусна должина

Ја зголемува фокусната должина на објективот за 2x без намалување на оптичките перформанси, брзината и прецизноста на AF или отежнување на користењето. Загубата на светлина со телеконверторот изнесува приближно 2 чекора. Идеален начин за зголемување на достапниот опсег на фокусната должина за фотографирање спорт или животот во дивината, без да носите дополнителни големи и тешки објективи.