E 16-55 ММ F2,8 G

Брз објектив со стандарден зум, F2,8 и APS-C-формат

SEL1655G.SYX

Прв објектив со зум од 16-55 мм (екв. на формат за целосна слика со 24-82,5 мм) и APS-C-формат од Sony со фиксна решетка F2,8 што е неверојатно компактен и нуди перформанси слични на објективите од серијата G. Новиот оптички дизајн нуди одлична резолуција низ целата површина на сликата и прекрасно дефокусирање, доколку е потребно.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница