АУДИО УРЕД СО CD

Носете ги насекаде звуците од вашите омилени песни и радиостаници

ZSPE60W.CET

Аудио уред со CD плеер за CD-R/RW, USB, AUX и AM/FM радио, 30 мемории за радиостаници и 3 омилени што се избираат со еден допир.

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница