Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD

Спецификации

Понесете ги звуците од вашите омилени песни секаде каде што ќе посакате со овој тенок аудио уред со CD, создаден за репродукција на вашите CD дискови и MP3 песни со чист звук. Поставете ги омилените FM и AM радиостаници на едноставен начин, одберете најмногу 3 омилени што ќе можете веднаш да ги изберете и уживајте во репродукција на радиостаници до 26 часа.
  • Репродуцирајте CD-R/RW и MP3 CD дискови со функции за случаен избор и програмирање

  • FM/AM приемник со 30 мемории за станици и 3 омилени што се избираат со еден допир

  • USB влез за репродукција на MP3 и WMA

  • Влезен аудио приклучок за поврзување на MP3 плеери

  • Работи на 6 батерии од AA големина или AC напојување

Траење на батеријата
Радио прием: FM: Прибл. 15 часа; репродукција на CD: Прибл. 2,5 часа
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина