АУДИО УРЕД ЗА CD/КАСЕТИ СО РАДИО

Препуштете се на моментот со овој елегантен, но моќен аудио уред за CD/касети.

CFDS70W.CET

Компактен CD/касетен плеер со AM/FM радио, тајмер за исклучување и можност за меморирање на 3 станици.

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница