Слика од Аудио уред за CD/касети со радио
Слика од Аудио уред за CD/касети со радио
Слика од Аудио уред за CD/касети со радио
Слика од Аудио уред за CD/касети со радио

Спецификации

Импресивен звук во комбинација со компактен дизајн во аудио уредот CFD-S70. Овој елегантен уред вклучува AM/FM радио, плеер за касети и CD и репродукција на MP3. Уживајте во богатиот звук со Mega Bass и меморирајте до 30 радио станици со три омилени со еден допир. Поставете го тајмерот за исклучување автоматски да го исклучува радиото кога сакате да заспиете.
  • 2x 1,7W стерео RMS излез со целосен опсег и Mega Bass

  • Репродуцирајте CD-R/RW и MP3 CD дискови со функции за случаен избор и програмирање

  • Вграден дек за касети со функција за снимање

  • FM/AM радио приемник со 30 мемории за дигитални станици и 3 омилени со еден допир

  • Влезен аудио приклучок за поврзување на MP3 плеери

Излезна моќност: RMS
1,7W+1,7W
Тежина
1,9кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина