ВРВЕН АУДИО/ВИДЕО ПЛЕЕР

UHPH1B.EC1

Врвен аудио/видео плеер со зголемување на резолуцијата до 4K со 60p, звук со висока резолуција и голема компатибилност.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница