4K UHD BLU-RAY-ПЛЕЕР UBP-X800M2 СО HDR

Вистинско кино во домот

UBPX800M2B.EC1

4K UHD Blu-ray плеер со звук со висока резолуција, компатибилност со многу формати и зголемување на резолуцијата до 4K.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница