4K ULTRA HD BLU-RAY™-ПЛЕЕР | UBP-X700 СО ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

4K UHD Blu-ray™-плеер со зголемување на резолуцијата до 4K и компатибилност со многу формати.

UBPX700B.EC1

Седнете на најдоброто место во куќата со овој 4K Ultra HD Blu-ray™-плеер. Напреден опкружувачки звук, 4K-детали и живописни слики со висок динамички опсег што создаваат визуелно доживување какво што досега не било возможно.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница