4K ULTRA HD BLU-RAY™-ПЛЕЕР | UBP-X500 СО ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Седнете на најдоброто место во домот со 4K Ultra HD-детали и напреден опкружувачки звук.

UBPX500B.EC1

4K UHD Blu-ray™-плеер со висок динамички опсег, компатибилност со многу формати и зголемување на резолуцијата до 4K.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница