7.2-КАН. AV-ПРИЕМНИК ЗА ДОМАШНО КИНО | STR-DN860

Уживајте во 4K видеоснимки и звук со висока резолуција со овој AV приемник

STRDN860.CEL

7.2-кан. AV ресивер за домашно кино со компатибилност за 4K Ultra HD и звук со висока резолуција.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница