Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH750
Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH750
Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH750

Спецификации и функции

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Проследувајте и контролирајте преку вашиот паметен телефон со SongPal

  • Богат опкружувачки звук од DTS-HD и Dolby® TrueHD

  • Гледајте и полнете го паметниот телефон преку MHL

  • Поврзување преку USB за репродукција на музика

Број на канали на засилувач
7 кан.
Влезни и излезни приклучоци
HDMI® видео влез/излез (4/1); композитен видео влез (2); композитен излез за монитор (1); оптички аудио влез (2); коаксијален аудио влез (1); аналоген аудио влез (4); излез за слушалки; USB (1 преден: iPhone/WM); MHL (1 заден)
Тежина (кг)
8,1 кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат