Слика од 5.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH590
Слика од 5.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH590
Слика од 5.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH590
Надградете ги сите уреди со 4K

Уживајте во поголема и појасна слика откако ќе го надградите вашиот систем за домашно кино со STR-DH590. 5.2-кан. AV-приемник внесува реалистичност во филмовите со проследувањето во 4K HDR, Dolby Vision™ и флексибилниот опкружувачки звук. Обединете ги сите ваши уреди за забава преку технологијата BLUETOOTH® и многубројните влезови.

Јасен приказ со висок динамички опсег

Со поддршката за проследување сигнали со висок динамички опсег (HDR) може да уживате во неверојатното подобрување на светлината и контрастот на сликата, а дополнителните сенки и осветлените делови уште повеќе ги подобруваат деталите на сликата и внесуваат реалистичност во боите. Најновите стандарди за HDR, како HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) и Dolby Vision™, се поддржани.

STR-590 со HDR
HDR
STR-DH590 со проследување на HDR-сигнали
SDR
STR-DH590 со проследување на 4K
Уживајте во доследен 4K квалитет 

Задржете го 4K-квалитетот од изворот до екранот - функцијата за проследување на 4K овозможува пренесување податоци низ приемникот без намалување на квалитетот на сликата и е компатибилна со HDCP 2.2. 

Флексибилен опкружувачки звук
STR-DH590 со Bluetooth®
Попаметно поврзување преку Bluetooth® 

Освен што може да се поврзете со STR-DH590 преку Bluetooth® и да ги репродуцирате сите омилени песни, достапен е и режим на подготвеност со Bluetooth® што може да го вклучи вашиот приемник директно преку впарениот паметен телефон или таблет-уред.

Поврзете сè 

Спецификации и функции

Уживајте во поголема и појасна слика откако ќе го надградите вашиот систем за домашно кино со STR-DH590. 5.2-кан. Av-приемник внесува реалистичност во филмовите со проследувањето во 4K HDR, Dolby Vision и флексибилниот опкружувачки звук. Обединете ги сите ваши уреди со поврзување преку BLUETOOTH® и повеќе влезови.
  • Поврзување преку 4 влезни/1 излезен HDMI-приклучок со проследување содржини во 4K/60p (4:4:4), поддршка за HDCP 2.2 и поддршка за HDR

  • Флексибилен опкружувачки звук со реалистичен 5.1-кан. опкружувачки звук и виртуелен 2.1-кан. опкружувачки звук

  • Едноставно поврзување преку BLUETOOTH®

  • Дизајн што заштедува простор за да се вклопи во уреди за медиуми

  • Компатибилност со звук со висока резолуција

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина