Слика од Стерео приемник | STR-DH130
Слика од Стерео приемник | STR-DH130
Слика од Стерео приемник | STR-DH130
Цел свет на можности

Одликувајќи се со моќност од 2x 100W и едноставно поврзување на широк опсег на уреди, STR-DH130 ќе ви овозможи да уживате во вашиот избор на филмови, музика и игри со импресивен квалитет на звукот.

Поврзете ги сите уреди за домашна забава

5x аудио влезови и 2x аудио излези за поврзување на вашиот телевизор, Blu-ray Disc™ или DVD плеер, PlayStation®3 и многу повеќе.

5x аудио влезови/2x аудио излези
FM/AM радио приемник
Радио приемник FM / AM

Слушајте ги омилените станици, со 30 достапни мемории за станици.

Стерео мини влез
Стерео мини влез

Репродуцирајте музика од паметен телефон или пренослив музички плеер.

Спецификации и функции

  • 5x аудио влезови на кои ќе можете да поврзете широк опсег уреди

  • Моќност од 200 вати и префинет аудио квалитет

  • Режимот на подготвеност штеди енерг. кога ресиверот не се користи

  • Стерео мини приклучокот поддржува паметни телефони и MP3 плеери

  • FM/AM приемник со 30 достапни мемории за станици

Што има во пакетот

FM антена, AM кружна антена, AA батерија, далечински управувач

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина