ГРАМОФОН СО ОПЦИИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ ПРЕКУ BLUETOOTH®

Оригинален звук од грамофонски плочи, нова безжична слобода

PSLX310BT.CEL

Уживајте во богат винилски звук со лесно поврзување преку BLUETOOTH®, практични контроли и висококвалитетна изработка што создаваат врвно уживање при слушањето

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница