ГРАМОФОН СО МОЖНОСТ ЗА СНИМАЊЕ СО ЗВУК СО ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА

Автентичен грамофон со вграден засилувач со моно еквалајзер, со можност за стандардна конверзија во DSD со 5,6 MHz од аналогни снимки со едноставно поврзување на компјутер. Внатрешниот засилувач со моно еквалајзер ви овозможува да уживате во аналогноста преку висококвалитетен аудио систем.

PSHX500.CEL

Поврзете го со компјутер преку USB за стандардна конверзија на винил во DSD фајлови со 5,6 MHz во кои може да се ужива во домот, надвор или во автомобилот, вклучувајќи ги фините нијанси на старите ремек-дела. Внатрешниот засилувач со моно еквалајзер ви овозможува да уживате во аналогноста преку висококвалитетен аудио систем.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница