HDD АУДИО ПЛЕЕР HAP-Z1ES

Приближете се до музиката

HAPZ1ESS.CEL

HDD аудио плеер со 1TB, вграден Wi-Fi®, етернет и едноставно префрлување на музички фајлови

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница