СИСТЕМ СО HDD АУДИО ПЛЕЕР HAP-S1

Зголемете го вашето уживање во музиката

HAPS1S.CEL

Аудио систем со HDD од 500GB, аналоген засилувач од 2x40W, едноставно префрлување на музички фајлови и пребарување преку паметен телефон

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница