Слика од Комплет врвки за акциона камера
Слика од Комплет врвки за акциона камера

Спецификации и функции

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии(прибл.): Приклучок за прицврстување на токата: Ш 36 мм X В 9 мм X Д 31 мм

  • Врвка: Дијаметар 36 мм X Висина 8 мм (1 7/16 инчи X 11/32 инчи)

  • Тежина (прибл.): Приклучок за прицврстување на токата: 3 гр. (0,1 oz), Врвка: 4 гр. (0,2 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт