Слика од Листови за заштита од замаглување AKA-AF1 за акционата камера

Спецификации и функции

  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 38,5 мм X В 21 мм X Д 3,5 мм (1 9/16 инчи X 27/32 инчи X 5/32 инчи)

  • Тежина(прибл.): 3 гр. (0,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат