Изберете го вашиот модел

МИНИ АКЦИОНА КАМЕРА СО WI-FI® И КОМПЛЕТ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗА ПРЕГЛЕДУВАЊЕ ВО ЖИВО

Следете ги случувањата кога вашата камера е поставена на далечина

HDRAZ1VR.CEN

Акциона камера со Exmor R® CMOS сензор, ZEISS® објектив, формат за снимање XAVC S и комплет со далечински управувач за прегледување во живо

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница