HD

Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®

HDR-AZ1 BODY / KIT
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®

Куќиште + комплет со далечински управувач за прегледување во живо|Куќиште + водоотпорно куќиште|Куќиште + комплет кој се поставува на велосипед|Куќиште + комплет кој можете да го носите на себе

Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®
Слика од Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®

Спецификации и функции

Направете го снимањето позабавно со помалата и полесната акциона камера со куќиште кое е отпорно на прскање. Големината на мини акционата камера е две третини од претходните модели, но сепак снима висококвалитетни слики и звук со помош на Exmor R® CMOS сензорот, BIONZ X и снимањето во XAVC S. Затоа, земете ја вашата опрема и подгответе се да ги подобрите авантурите проследени со снимање.
  • Exmor® R CMOS сензор со 11,9MP (ефективни)

  • Широкоаголен ZEISS® Tessar® објектив од 170°

  • Снимање во XAVC-S формат со висока бит стапка

  • Дизајн отпорен на прскање за секоја средина

  • Стабилизацијата на слика SteadyShot го намалува заматувањето

Вид на објектив
Tessar® објектив од ZEISS®
Тип на сензор
Задно осветлен Exmor R® CMOS сензор од тип 1/2,3"
Отпорност на вода
До 5 м со испорачаното куќиште SPK-AZ1
Отпорност на прав
Со испорачано куќиште SPK-AZ1
Отпорност на удари
Со испорачано куќиште SPK-AZ1
Влезни и излезни приклучоци
Отвор за мемориска картичка, Повеќе/микро USB приклучок

Што има во пакетот

Водоотпорно куќиште (SPK-AZ1), Комплет со прилепување (VCT-AM1), Комплет батерии на полнење (NP-BY1), Микро USB кабел, Aдаптер за статив, Опции за комплети: КОМПЛЕТ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ (далечински управувач(RM-LVR2V)) или КОМПЛЕТ КОЈ СЕ ПОСТАВУВА НА ВЕЛОСИПЕД (далечински управувач (RM-LVR2V), комплет за поставување на глава (BLT-UHM1), држач кој се поставува на велосипед (VCT-RBM1), лист за заштита од замаглување (AKA-AF1)) или КОМПЛЕТ КОЈ МОЖЕТЕ ДА ГО НОСИТЕ (далечински управувач (RM-LVR2V), комплет за поставување на глава(BLT-UHM1), лента за поставување на рачен зглоб (AKA-WM1), лист за заштита од замаглување (AKA-AF1))

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат