Изберете го вашиот модел

АКЦИОНА КАМЕРА HDR-AS50

Безгрижна забава со секојдневните видеоснимки

HDRAS50B.CEN

Цврстата и компактна акциона камера HDR-AS50 ви овозможува да снимате видеоснимки од лична перспектива со испорачаното куќиште за под вода. Напредните функции и обичниот стил нудат секојдневна забава при снимањето.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница