4K HDR телевизори

Подобрете го доживувањето при гледањето со нашите 4K HDR телевизори и уживајте во четири пати повеќе детали од Full HD. Продолжете да читате за да дознаете повеќе за 4K и како да купите 4K HDR телевизори.

Откријте ги деталите со 4K HDR

Висок динамички опсег 4K

За да обезбеди врвен квалитет на сликата, овој телевизор ја спојува неверојатната 4K острина со светлината, боите и деталите на високиот динамички опсег (HDR). Површините со темни сенки и сончева светлина сега се јасни и полни со детали.

4K HDR
Преминете на повисоко ниво од Full HD
4K технологија: Добијте повеќе од Full HD

4K телевизорите од Sony ги подобруваат сите содржини. Филмови, емисии, фотографии и содржини од телефонот - сè се подобрува до 4K квалитет со технологиите 4K X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO и TRILUMINOS™ екран. Идните промени на форматот 4K нема да претставуваат проблем бидејќи нашите UltraHD телевизори поддржуваат HEVC.

Модели компатибилни со 4K HDR

Кажете што сакате да гледате

Пронајдете ги омилените содржини брзо како никогаш досега со помош на вашиот глас. Со гласовното пребарување нема сложена навигација или заморно пишување - треба само да побарате.

Гласовно пребарување
Лента за содржини
Добијте моментален пристап до сè

Уживајте во нова генерација на забава, каде што стандардните канали што се емитуваат и содржините од интернет се спојуваат совршено во едноставен кориснички интерфејс. Со копчето за брз пристап можете веднаш да пристапите до сите содржини.

Создадени за слушање

ClearAudio+

Направете го слушањето реалистично како и гледањето. ClearAudio+ го прилагодува звукот од телевизорот за добивање на прекрасно и емотивно доживување што ќе ве опкружи. Слушајте музика и дијалог со поголема острина и отсечност, независно што гледате.

ClearAudio+