Активен режим | Vlog camera ZV-1F | Sony;/strong>

Текст „Забавени и забрзани движења“

 

Текст „Преминете во режим за забавени и забрзани движења“ што се прикажува врз слика одблиску од корисник кој го притиснува копчето S&Q кај ZV-1F

 

Текст „Забавени движења (5x)“ што се прикажува врз серија на слики со забавени движења од скејтер кој скока со скејтборд во урбан скејтпарк

 

Текст „Забрзани движења (3x)“ што се прикажува врз брза серија на слики со забрзани движења од друг скејтер во истиот парк

 

Лого „SONY“