креативен изглед | Vlog camera ZV-1F | Sony

Caption “Creative Look”

 

Caption “Creative Look operation” снимка одблиску на LCD екранот на фотоапаратот, при што корисникот го допира копчето „ST“; „ST Creative Look“ се прикажува на екранот

 

Текст „FL Creative look“ прикажан врз автопортрет од скејтер во скејтпарк
Текст „VV2 Creative look“ прикажан врз автопортрет од пријатели кои танцуваат на забава во затворена просторија
Текст „SH Creative look“ прикажан врз снимка одблиску од листови од нане во чаша со заматена заднина; потоа приказот во снимката се одзумира за да се прикаже видеоблогерот кој снима слика одблиску од храна во чинија и го држи фотоапаратот прикачен на држач за снимање, со прикачена заштита од ветер и вклучена сигнална светилка на држачот

 

“SONY” logo