Преклопник за ефект на дефокусирање. | Фотоапарат за видеоблогови ZV-1F | Sony

Текст „Преклопник за ефект на дефокусирање“

 

Текст „Преминете во режим за ефект на дефокусирање“ што се прикажува врз слика одблиску од корисник кој го притиснува преклопникот за ефект на дефокусирање кај ZV-1F

 

Текст „Заднина: Јасна“ што се прикажува врз слика од стаклен сад со овошје на маса, потоа текст „Заднина: Дефокусирана“ што се прикажува врз истата слика од овошјето во фокус, но со многу поголемо заматување на заднината; потоа се прикажуваат две слики со текст на екранот, една покрај друга за споредба

 

Лого „SONY“