Создаден за создавање содржини

*Снимено со изборниот држач за фотографирање GP-VPT2BT

Достапен е нов софтвер.

Ова ажурирање на софтверот овозможува висококвалитетно проследување во живо и онлајн комуникација.


Погледнете повеќе детали
()
Боја :
  • 1 Црна
  • ZV-1

    • 1
    НОВО

 


Наслов „СОЗДАДЕН ЗА СОЗДАВАЊЕ СОДРЖИНИ“

 

Наслов „Фотоапарат за видеоблогови ZV-1“

 

Приказ од предна страна на фотоапарат со прикачена заштита од ветер, LCD-екран што се преклопува, поставен на држач за снимање, со наслов „Фотоапарат за видеоблогови ZV-1“ и на екранот се прикажува слика од видеоблогерот

 

Видео од видеоблогер кој го вади фотоапаратот што е поставен на држач за снимање, го отвора екранот за да сними автопортрет со неколку пријатели

 

Видео од видеоблогер кој го поставува фотоапаратот на држач за снимање што ќе го користи како стаив, го отвора екранот за да сними автопортрет 

 

Видео од видеоблогер кој го вади фотоапаратот од џеб, прикачува држач за снимање и заштита од ветер, се качува на воз додека снима автопортрет

 

Видео од видеоблогер кој стои на раскрсница, прикачува држач за снимање на фотоапаратот за да сними автопортрет

 

Наслов „Дали е тешко да користите фотоапарат?“

 

Наслов „Препуштете му ja РАБОТАТА на ФОТОАПАРАТОТ!!” со приказ од предна страна на фотоапаратот

 

Наслов „Со само 1 притиснување“ со приказ од горна страна на фотоапаратот и слика на која се означени преклопникот за ефект на дефокусирање / C1

 

Видео со графика од видеоблогер кој го притиснува преклопникот за ефект на дефокусирање додека снима

 

Наслов „Изберете дефокусирана заднина“

 

Видеозапис од лицето на видеоблогерот во преден план, со зборовите „Ефект на дефокусирање“ и згради во заднина кои од остри стануваат заматени

 

Видеозапис од видеоблогер кој држи паметен телефон додека снима автопортрет, а потоа го притиска копчето за изложба на производот на задната страна на фотоапаратот, со слика и наслов „Со уште едно притиснување“

 

Видеоблогер држи паметен телефон до фотоапаратот, фокусот преминува врз паметниот телефон (иако сè уште се гледа лицето на видеоблогерот) со наслов with caption „Не чекајте го фокусот никогаш“. Овој процес се повторува уште двапати додека видеоблогерот држи производи до фотоапаратот, а потоа кога ќе ги оддалечи од фотоапаратот, фокусот се враќа врз нејзиното лице

 

Бела правоаголна рамка го следи лицето на видеоблогерот кој танцува и покрај движењата и ротациите, со наслов „Препознава & фокусира лица“

 

Наслов „Дури и очи“ врз видеозапис од мал правоаголник кој прикажува следење на десното око на видеоблогерот кој снима автопортрет

 

Наслов „Брз автоматски фокус“ врз видеозапис што прикажува брза транзиција на фокусот од заднината врз лицето на видеоблогерот кој ненадејно скока во преден план

 

Наслов „Го осветлува вашето лице“ врз видеозапис од видеоблогер кој пешачи низ слабо осветлено опкружување кон поосветлен простор, се прикажува како светлината на лицето се прилагодува автоматски заради добра видливост на лицето

 

Наслов „Природни тонови на кожата“ врз слики од лицето на 4 модели, се прикажуваат природни тонови на кожата за сите нив

 

Слика од видеоблогер кој снима автопортрет и говори кон фотоапаратот, потоа има приказ од предната страна на фотоапаратот со насловот „Снимање јасни гласови“, а потоа се прикажува заштита од ветер со насловот „Дури и на ветровити места“

Нарација:

„Овој фотоапарат снима јасни гласови, што е совршено за снимање на вашиот глас, дури и на ветровити места“.

 

Наслов „И многу повеќе“, се прикажува надворешен микрофон со заштита од ветер приклучен во приклучокот за повеќе интерфејси

 

Наслов „Заборавете на нестабилноста“ врз видеозаписи од видеоблогери кои одат и снимаат автопортрет, се прикажува ефектот на стабилизацијата на слика

 

Наслов „Треба само да ја раскажете вашата приказна“ проследен со видеоснимки со забавени и брзи движења

 

Н

Автопортрет снимен со помош на статив, за време на шминкањето. Автопортрет снимен со помош на статив, за време на шминкањето.

Дизајниран да им се допадне на креаторите на содржини

Маж снима видео од ноќен приказ на висококатница Маж снима видео од ноќен приказ на висококатница

Прикажете го светот во ваш стил

Ракување со екран на паметен телефон. Ракување со екран на паметен телефон.

Лесно споделување по снимањето

Снимање автопортрети во градот. Снимање автопортрети во градот.

Создаден за видеоблогови

Фотографирање додека гледате во LCD-екранот Фотографирање додека гледате во LCD-екранот

Фотографирајте како професионалец

Голем сензор за слика Exmor RS CMOS од тип 1,0

Процесор за обработка на слика BIONZ XTM

Снимање 4K видеоснимки

Микрофон со насочување, 3 капсули и заштита од ветер

LCD-екран со променлив агол, држач на куќиштето и светилка за снимање

ДИМЕНЗИИ

Слика од ZV-1
A: 60 мм (2 3/8 инчи) / B: 105,5 мм (4 1/4 инчи) / C: 43,5 мм (1 3/4 инчи)

КОМПОНЕНТИ