Телевизори

Серија X85L | Full Array LED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

X85L Series

НОВО
X85L Series

Официјален текст за видео

Опис

Се репродуцира музика.

 

Превод

X85L

 

Опис

Зелена светлина во темнината.

 

Превод

Беспрекорен контраст.

Извонредна слика.

 

Опис

Осветлена површина каде што се гледа градација на тонови.

 

Превод

Full Array LED.

Контраст што изгледа реално.

 

Опис

Преклопени панели како бленда на фотоапарат, се отвораат бавно и испуштаат светлина.

 

Превод

Реални бои низ целиот екран.

 

Опис

На екранот се прикажува пештера со песок.

Низ отворот се гледа зелена поларна светлина.

 

Превод

Моќен бас

што буди емоции.

 

Опис

Видеозапис од концерт.

Сини кругови претставуваат звук што се генерира од екран.

 

Превод

Забава создадена за вас.

 

Опис

Мени на Google TV.

 

Превод

Минималистички дизајн.

Потполно уживање.

 

Опис

Тенок екран.

На екранот се прикажува пештера.

 

Превод

Рамна површина.

Непречено гледање.

 

Опис

Рамниот екран и рамките придонесуваат за пореална слика.

 

Превод

Тенок клинест држач во облик на буквата T

.

 

Опис

Стилски и дискретен држач.

 

Превод

BRAVIA

X85L

 

Опис

Лого за BRAVIA.

X85L под логото.

 

Превод

Слика

 

Превод

Секој момент со реалистичност со висок контраст

4K HDR-процесор X1

 

Опис

Портокалово изгрејсонце над шума.

Со 4K HDR-процесорот X1, боите стануваат живописни

и создаваат длабочина во небото.

 

Превод

Бои што внесуваат реалистичност секаде

TRILUMINOS PRO

 

Опис

Жена која изработува разнобоен вез.

Мерач што покажува заситеност во долниот десен агол,

Со TRILUMINOS PRO, мерачот се проширува и осветлува.

Конците во разни бои и цвеќињата изгледаат подобро.

 

Превод

Извонредно јасна слика, независно какви содржини гледате

4K X-Reality PRO

 

Опис

Мајмун јаде храна на дрво.

4K X-Reality PRO прикажува јасни текстури на крзното, прстите на нозете и ноктите.

 

Превод

Гледајте ги сите детали – дури и во сцените со брзи движења

X-motion Clarity

 

Опис

Сноубордер.

X-Motion Clarity преклопува неколку кадри за да создаде јасно движење, а снегот лета со голема моќ.

 

Превод

Звук

 

Превод

Поголем притисок и бас за појасен звук

X-Balanced Speaker Unit

 

Опис

Тројца свират гитари во складиште.

Сини кругови претставуваат звук што се генерира нанадвор.&l

Превод

Функции за игри

 

Превод

Игри со остра слика и брз одзив

HDMI 2.1 | 4K120p | VRR | ALLM

 

Опис

Лого за GRAN TURISMO 7.

Спортски автомобил на автопат.

Јасни и брзи движења.

 

Превод

Едно место за сите поставки за игри

Мени за игри

 

Опис

Лого за HORIZON FORBIDDEN WEST.

Играч во лет.

Се прикажува менито за игри.

 

Превод

Полесно откривање на противниците во темните површини

Еквалајзер за црни тонови

 

Опис

Лого за THE LAST OF US PART 1.

Видеозаписи од играта.

Еквалајзерот за црни тонови е избран.

Екранот се дели на темнина ИСКЛУЧЕНО и светлина ВКЛУЧЕНО.

 

Превод

Најдобро видно поле на ваше барање

Големина на екранот

 

Опис

Лого за THE LAST OF US PART 1.

Видеозаписи од играта.

Избраната големина на екранот ја намалува сликата.

 

Превод

Паметни функции

 

Опис

Лого за Google TV.

 

Превод

Гледајте ја забавата што ја сакате.

 

Опис

Лого ознаки на апликации за проследување.

Мени на Google TV.

 

Одрекување од одговорност

Некои апликации и/или содржини може да не бидат достапни на Google TV. Зависи од достапноста.

 

Превод

Со мала помош од Google.

„Search for yoga videos“.

Барајте помалку. Гледајте повеќе.

 

Опис

Двајца вежбаат јога.

 

Превод

„Show me the front door“.

Вашиот дом на вашиот телевизор.

 

Опис

Видеозапис од интерком.

 

Превод

Беспрекорен контраст.

Извонредна слика.

 

Опис

Дизајн на BRAVIA X85L.

Лого за BRAVIA.

X85L под логото.

 

Опис

Филмот завршува со логото Sony.

 

Одрекување од одговорност

Името на моделот и дизајнот на реалниот производ може да се разликуваат во зависност од големината и регионот.

„SONY“ и „BRAVIA“ се заштитни знаци на Sony Corporation.