Телевизор BRAVIA XR прикажува апстрактна слика во разни бои што изгледа како да излегува од екранот Телевизор BRAVIA XR прикажува апстрактна слика во разни бои што изгледа како да излегува од екранот

Создаден за забава

Лого за BRAVIA XR

Sony е всушност компанија што создава забава, која е посветена да го исполни вашиот свет со прекрасни чувства. BRAVIA XR™ го отелотворува ова и создава прекрасна забава со реален контраст и звук врз основа на нашата главна технологија Cognitive Processor XR™.

Промоција на нов телевизор BRAVIA XR™ 

Четири телевизори BRAVIA XR прикажуваат слики на цел екран од различни видови кристали со неверојатни детали и бои Четири телевизори BRAVIA XR прикажуваат слики на цел екран од различни видови кристали со неверојатни детали и бои
Телевизор BRAVIA XR во дневна соба, прикажува слика одблиску од кристали во килибарна боја Телевизор BRAVIA XR во дневна соба, прикажува слика одблиску од кристали во килибарна боја

Разгледајте ја нашата палета на телевизори

Лого за BRAVIA XR

Предноста е во нашиот процесор

Користејќи когнитивна интелигенција, Cognitive Processor XR му овозможува на вашиот телевизор BRAVIA XR да репродуцира слики и звук на ист начин како што гледаат и слушаат луѓето.
Слика од логото на Cognitive Processor XR од Sony

ВИД И ГОЛЕМИНА НА ЕКРАН

Огномет над мост во темнина

Mini LED и Full Array LED

Уживајте во реален контраст со неверојатен интензитет и прекрасна светлина.
Дознајте за Mini LED и Full Array LED
Прекрасна слика од ноќно небо над водопад

OLED

Уживајте во чисти црни тонови, живописни бои и реален звук што одговара на сликата.
Дознајте за OLED
Тројца мажи гледаат фудбал на телевизор со голем екран

Телевизори со голем екран

Доближете се до вашата омилена забава со врвни детали и длабочина.
Дознајте за телевизори со голем екран

ШТО ЌЕ ГЛЕДАТЕ?

Извонредни игри

Телевизорите BRAVIA се дизајнирани да понудат оптимални перформанси за конзолите PlayStation®5.0123
Конзола PlayStation®5 и контролор покрај телевизор BRAVIA XR што прикажува сцена од видеоигра

BRAVIA CORE

Уживајте во најновите изданија и класични филмови, што ги добивате со вашиот BRAVIA XR.0123
Телевизор BRAVIA XR прикажува слика од филмот Spider-Man: No Way Home

Сеопфатна забава на едно место

Спојте ги сите омилени апликации и претплати на едно место со Google TV.01 2
Дневна соба со телевизор BRAVIA XR поставен на ѕид, на екранот прикажува повеќе апликации за забава

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 • Приказ на телевизор BRAVIA од предната страна
  TBC

  A95L | BRAVIA XR | MASTER Series| OLED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

  A95L Series
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • TBC
  TBC

  X95L | BRAVIA XR | Mini LED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

  X95L Series
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • TBC
  TBC

  A80L / A83L / A84L | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

  A80L/A83L/A84L Series
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • TBC
  TBC

  X90L / X91BL | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

  X90L Series
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
Телевизор поставен на сив ѕид во дневна соба со сиви тонови и различни декоративни предмети. Телевизор поставен на сив ѕид во дневна соба со сиви тонови и различни декоративни предмети.

Уживајте во уште подобар филмски звук

ДОМАШНО КИНО И ЗВУЧНИЦИ ВО ВИД НА ЛЕНТА

 • TBC

  Систем за домашно кино со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A9

  HT-A9
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • TBC

  Звучник во вид на лента со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® и 7.1.2-кан. | HT-A7000

  HT-A7000
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • TBC

  Звучник во вид на лента со 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® и 3.1-кан. ┃ HT-A3000

  HT-A3000
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • TBC

  Безжичен звучник со лента за на врат SRS-NS7

  SRS-NS7
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
bravia-xr bravia-xr

Разгледајте ја новата палета на телевизори BRAVIA XR

© 2022 CTMG. Сите права се задржани. | MARVEL и сите поврзани имиња на ликови: © и ™ 2022 MARVEL

ПОДДРШКА