Телевизори

Приказ од предна страна на паметниот 4K Ultra HD-телевизор X75WL (Google TV)
X75WL | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Google TV)

X75WL Series

НОВО
X75WL Series

Официјален текст за видео 

Опис

Се репродуцира музика.

 

Превод

X75WL

 

Опис

Златна светлина во темнината.

 

Превод

Возбудлива забава.

4K HDR.

 

Опис

Осветлена површина каде што се гледа градација на тонови.

 

Превод

Сите слики

се реални и имаат живописни бои.

 

Опис

Преклопени панели како бленда на фотоапарат, се отвораат бавно и испуштаат светлина.

 

Превод

Уживајте во омилените содржини

со 4K-квалитет.

 

Опис

На екранот се прикажува пештера со песок.

Низ отворот се гледа виолетово небо.

 

Превод

Звук за забава.

 

Опис

Видеозапис од концерт.

Сини кругови претставуваат звук што се генерира од екран.

 

Превод

Забава создадена за вас.

 

Опис

Мени на Google TV.

 

Превод

Прекрасен дизајн за забава.

 

Опис

Тенок екран.

На екранот се прикажува пештера.

 

Превод

Тенок клинест држач.

 

Опис

Стилски и дискретен држач.

 

Превод

BRAVIA

X75WL

 

Опис

Лого за BRAVIA.

X75WL под логото.

 

Превод

Слика

 

Превод

Создавање подобри слики

Нова дефиниција за острина

4K-процесор X1

 

Опис

Приказ нагоре кон облакодери.

4K-поцесорот X1 создава остри содржини. Стаклени ѕидови светкаат и рефлектираат како огледала.

 

 

Превод

Сите слики се реални и имаат живописни бои

Live Colour

 

Опис

Балони со топол воздух во разни бои лебдат над планини.

Мерач што покажува заситеност во долниот десен агол. Со Live Colour, мерачот ја проширува и осветлува сликата, а текстурите на балоните на синото небо се прикажуваат живописно.

 

Превод

Јасна слика, независно што гледате

4K X-Reality PRO

 

Опис

Мајмун јаде храна на дрво.

4K X-Reality PRO прикажува јасни текстури на крзното, прстите на нозете и ноктите

 

Превод

Дури и брзите движења изгледаат јасни и остри

Motionflow XR

 

Опис

Делфин скока наназад од водата.

Motionflow XR ги изострува снимените материјали.

Капките вода што паѓаат изгледаат јасно.

Превод

Звук

 

Превод

Звук за забава

X-Balanced Speaker Unit

 

Опис

Тројца свират гитари во складиште.

Сини кругови претставуваат звук што се генерира нанадвор.

 

Превод

Реален звук со Dolby Atmos® што ја исполнува просторијата

Dolby Atmos®

 

Опис

Авионот лета, се слушаат звуци од авионот при летањето.

 

Превод

Функции за игри

 

Превод

Компатибилност со HDMI 2.1

ALLM | eARC

 

Опис

Лого за GRAN TURISMO 7.

Спортски автомобил на автопат.

Јасни и брзи движења.

 

Превод

Едно место за сите поставки за игри

Мени за игри

 

Опис

Лого за HORIZON FORBIDDEN WEST.

Играч во лет.

Се прикажува менито за игри.

 

Превод

Полесно откривање на противниците во темните површини

Еквалајзер за црни тонови

 

Опис

Лого за THE LAST OF US PART 1.

Видеозаписи од играта.

Еквалајзерот за црни тонови е избран.

Екранот се дели на темнина ИСКЛУЧЕНО и светлина ВКЛУЧЕНО.

 

Превод

Најдобро видно поле на ваше барање

Големина на екранот

 

Опис

Лого за THE LAST OF US PART 1.

Видеозаписи од играта.

Избраната големина на екранот ја намалува сликата.

 

Превод

Паметни функции

 

Опис

Лого за Google TV.

 

Превод

Гледајте ја забавата што ја сакате.

 

Опис

Лого ознаки на апликации за проследување.

Мени на Google TV.

 

Одрекување од одговорност

Некои апликации и/или содржини може да не бидат достапни на Google TV. Зависи од достапноста.

 

Превод

Со мала помош од Google.

„Search for yoga videos“

Барајте помалку. Гледајте повеќе.

 

Опис

Двајца вежбаат јога.

 

Превод

„Show me the front door“

Вашиот дом на вашиот телевизор.

 

Опис

Видеозапис од интерком.

 

Превод

Возбудлива забава.

4K HDR.

 

Опис

Дизајн на BRAVIA X75WL.

Лого за BRAVIA.

X75WL под логото.

 

Опис

Филмот завршува со логото Sony.

 

Одрекување од одговорност

Името на моделот и дизајнот на реалниот производ може да се разликуваат во зависност од големината и регионот.

„SONY“ и „BRAVIA“ се заштитни знаци на Sony Corporation.