Аудиоуреди, радиоприемници и преносливи CD-плеери

Аудиоуреди, радиоприемници и преносливи CD-плеери

Аудиоуреди, радиоприемници и преносливи CD-плеери
Приказ под агол на црно преносливо радио Приказ под агол на црно преносливо радио

Слушајте на ваш начини, каде и да сте 

Слушајте ги омилените песни и радиостаници со голема јачина и острина, во домот или кога патувате.

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 • icf-d27

  Преносливо радио со звучник

  ICF-P27
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • ZS-PS50

  Аудио уред со CD

  ZS-PS50
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites
 • ICF-306

  Преносливо радио

  ICF-306
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
  Add to Favourites

ПОДДРШКА