Blu-ray Disc и DVD-плеери

Blu-ray Disc и DVD-плеери

Blu-ray Disc и DVD-плеери
Црн Blu-ray Disc-плеер се гледа помеѓу куп Blu-ray-дискови и црн телевизор. Црн Blu-ray Disc-плеер се гледа помеѓу куп Blu-ray-дискови и црн телевизор.

Добијте реално филмско доживување

Со 4K Ultra HD Blu-ray
Уживајте во квалитетна слика со 4K UHD-резолуција на голем екран и филмска атмосфера со Dolby Atmos® и DTS:X®.

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

4K Ultra HD Blu-ray Disc-плеери

 • UBP-X800M2

  4K UHD Blu-ray-плеер UBP-X800M2 со HDR

  UBP-X800M2
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • UBP-X700

  4K Ultra HD Blu-ray™-плеер | UBP-X700 со звук со висока резолуција

  UBP-X700
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • UBP-X500

  4K Ultra HD Blu-ray™-плеер | UBP-X500 со звук со висока резолуција

  UBP-X500
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

Full HD Blu-ray Disc-плеери

DVD Players

ПОДДРШКА