Системи за звук

Системи за звук

Системи за звук
Аудиосистем со голема моќ од Sony наспроти сина заднина Аудиосистем со голема моќ од Sony наспроти сина заднина

Организирајте забави за паметење

Уживајте во звукот на правилен начин
Аудиосистемите со голема моќ, врвни звучници и моќно осветлување создаваат одлична атмосфера за секоја прилика.

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

Преносливи звучници со вградени батерии

 • Слика од безжичниот звучник за забава SRS-XV800 од Sony, со амбиентално осветлување во сина и зелена боја, наспроти бела заднина

  Безжичен звучник за забава XV800 од серијата X

  SRS-XV800
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ од предната страна на црниот безжичен звучник SRS-XV900

  SRS-XV900 Безжични звучници со голема моќ

  SRS-XV900
  НОВО
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ под агол од белиот безжичен звучник SRS-XG300

  Пренослив безжичен звучник XG300 од серија X

  SRS-XG300
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Пренослив безжичен звучник XP700 од Sony

  Пренослив безжичен звучник XP700 од серија X

  SRS-XP700
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Пренослив безжичен звучник XP500 од Sony

  Пренослив безжичен звучник XP500 од серија X

  SRS-XP500
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Пренослив безжичен звучник XG500 од Sony

  Пренослив безжичен звучник XG500 од серија X

  SRS-XG500
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

     

Аудиосистеми со голема моќ и DVD/CD-плеери

 • Аудиосистем со голема моќ V90DW од Sony

  Аудио систем со голема моќ V90DW MUTEKI

  MHC-V90DW
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Аудиосистем V83D од Sony со голема моќ и технологија Bluetooth

  Систем за звук V83D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

  MHC-V83D
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Аудиосистем V73D од Sony со голема моќ и технологија Bluetooth

  Аудио систем V73D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

  MHC-V73D
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Аудиосистем V43D од Sony со голема моќ и технологија Bluetooth

  Систем за звук V43D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

  MHC-V43D
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

   

Аудиосистеми со голема моќ и технологија Bluetooth®

 • Аудиосистем V13 од Sony со голема моќ и технологија Bluetooth

  Систем за звук V13 со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

  MHC-V13
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Аудиосистем со голема моќ XB5 од Sony за во домот

  Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

  GTK-XB5
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

УСЛУГА И АПЛИКАЦИИ

ПОДДРШКА