Акциона камера

Страничен приказ на бела 4K-акциона камера од Sony Страничен приказ на бела 4K-акциона камера од Sony

Акциони камери

НОВИ ВОЗБУДЛИВИ ПРОИЗВОДИ

 

 • Приказ под агол од бела 4K-акциона камера FDR-X3000R од Sony

  4K акциона камера FDR-X3000 со Wi-Fi® и GPS

  FDR-X3000R
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

 

 • Приказ под агол од бела акциона камера HDR-AZ1 од Sony

  Мини акциона камера AZ1VR со Wi-Fi®

  HDR-AZ1 ${friendlyModelNumber}
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP
 • Приказ под агол од бела акциона камера FDR-X1000V од Sony

  4K акциона камера X1000V/X1000VR со Wi-Fi® и GPS

  FDR-X1000V/FDR-X1000VR
  4.5
  (30)
  Почнувајќи од RRP

АЛАТКА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ

СЛИЧНИ СТРАНИЦИ

Објектив Alpha, фотоапарат Alpha, видеокамера и компактен фотоапарат врз црна заднина

Sony | Канал за фотоапарати

Посетете веднаш

УСЛУГА И АПЛИКАЦИИ

ПОДДРШКА