Професионални решенија за снимање видео

Ако сакате опрема за работа од професионална класа - разгледајте ја нашата палета на професионални видеокамери.

PXW-FS5M2/ PXW-FS5M2K

FS5 II
PXW-FS5M2/ PXW-FS5M2K▪ Континуирано снимање во 4K со 60/30/24p + забавени движења
▪ Професионален работен процес (монитор, XLR-влезови, SDI)
▪ Вклучен електронски ND-филтер + излезен сигнал со 10 бита и 4:2:2


SELP18110G

E PZ 18-110mm F4 G OSS
SELP18110G▪ Објектив од типот Cine со контроли за рамномерно зумирање/фокусирање
▪ Фиксна решетка од F/4 со оптичка стабилизација
▪ Широк агол од 18 мм што е идеален за снимање во затворени простории


SELP28135G

FE PZ 28-135mm F4 G OSS
SELP28135G▪ Објектив од типот Cine со контроли за рамномерно зумирање/фокусирање
▪ Фиксна решетка од F/4 со оптичка стабилизација
▪ Мал и лесен


FDR-AX53

HXR-NX80▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ Вклучен електронски ND-филтер + кутија со XLR-приклучоци + монитор


FDR-X3000 / FDR-X3000R

PXW-Z90▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ SDI од класа за преноси + поддршка за проследување QoS