Еволуиран објектив G Master со F2,8 и телефото зум

Максималната моќ на најновата технологија за објективи од Sony нуди спој од неверојатна резолуција и извонредно дефокусирање во најлесниот објектив G Master со голема решетка и телефото зум во светот. Одликувајќи се со значително подобри перформанси за AF, FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II го реализира целосниот потенцијал на денешните напредни куќишта за фотографирање и снимање.

()
  • SEL70200GM2

    НОВО


FE 70-200 мм GM F2,8 OSS II

N/A-Alt text with issues

FE 70-200 мм F2,8 GM OSS II Галерија со фотографии

Десно око на човек гледа нанапред Десно око на човек гледа нанапред

Прекрасен ефект на дефокусирање со G Master

Слика од четири линеарни XD-мотори Слика од четири линеарни XD-мотори

Брзиот и прецизен AF поддржува креативно фотографирање

Професионални функции за снимање Професионални функции за снимање

Професионални функции за снимање

Предности на објективите од Sony за снимање видео Предности на објективите од Sony за снимање видео

Предности на објективите од Sony за снимање видео

Објектив со телефото зум од врвната серија G Master

XA-елемент, две супер ED-стакла и две ED-стакла за висока резолуција низ целиот опсег на зумирање

Линеарните XD-мотори се одликуваат со одличен одзив и мали вибрации за брз, прецизен и тивок AF

Анти-рефлективниот нано слој II од Sony ги минимизира одблесоците и отсјајот

Ракување, преносливост и сигурност за професионалните потреби за снимање

ДИМЕНЗИИ

Слика од SEL70200GM2

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.