Нова брзина и резолуција од објектив со F1,2

Овој примарен објектив G Master со 50 мм и F1,2 е сон за сите креатори на содржини. Максималната решетка F1,2 не само што овозможува фотографирање во различни услови на осветлување, туку и нуди комбинација од висока резолуција, прекрасно дефокусирање со G Master и брз AF. Исто така, многу е лесен и компактен и нуди поголема креативна слобода.

()
  • SEL50F12GM

    НОВО


Спектакуларно брз и остар при 50 мм со F1,2 

Галерија со фотографии за FE 50 мм F1,2 GM

Портрет од лице на женски модел снимен одблиску, со остар приказ на субјектот наспроти заматена заднина Портрет од лице на женски модел снимен одблиску, со остар приказ на субјектот наспроти заматена заднина

G Master-резолуција без компромиси

Портрет од лице на женски модел снимен одблиску, со остар приказ на субјектот наспроти заматена заднина Портрет од лице на женски модел снимен одблиску, со остар приказ на субјектот наспроти заматена заднина

Рамномерен и прекрасен ефект на дефокусирање со G Master

Слика од линеарните XD-мотори во објективот Слика од линеарните XD-мотори во објективот

Брз, прецизен и тивок AF со следење

Стандарден примарен објектив од врвната серија G Master

Три XA-елементи за висока резолуција низ целата површина на сликата

Анти-рефлективниот нано слој II од Sony ги елиминира одблесоците и отсјајот

Линеарните XD-мотори се одликуваат со одличен одзив и мали вибрации за брз, прецизен и тивок AF

Копчиња за задржување на фокусот и други функции за потребите за професионално фотографирање

ДИМЕНЗИИ

Слика од SEL14F18GM

КОМПОНЕНТИ