Нова генерација на стандарден G Master со зум

FE 24-70 мм F2,8 GM е подобрен стандарден модел со зум под псевдонимот „свето тројство“, опремен со подобра оптика и перформанси за AF во практичен, компактен и лесен дизајн што нуди максимална преносливост. Тој е идеален за компактните системи α со високи перформанси и покрива различни ситуации за фотографирање.

()
  • SEL2470GM2

    НОВО


FE 24-70 мм F2,8 GM II

Галерија со фотографии за FE 24-70 мм F2,8 GM II

Слика од ѕид со шишиња во разни бои Слика од ѕид со шишиња во разни бои

Висока резолуција што им пркоси на најдобрите примарни објективи

Слика од жена која гледа надолу Слика од жена која гледа надолу

Неверојатен ефект на дефокусирање со G Master

Слика од SEL2470GM2 држен во десна рака Слика од SEL2470GM2 држен во десна рака

Најкомпактен и најлесен
во негова класа, со многу опции

Слика од жена која пешачи Слика од жена која пешачи

Брз и прецизен AF со одличен одзив

Повеќе подобрени функции за визуелните креатори Повеќе подобрени функции за визуелните креатори

Повеќе подобрени функции за визуелните креатори

Врвен стандарден објектив со зум G Master

Четирите оригинални линеарни XD-мотори (екстремно динамички) со голема моќ овозможуваат неверојатни перформанси за AF

5 асферични елементи, меѓу кои и 2 XA-елементи, 2 ED-елементи и 2 елементи од Super ED-стакло за висока резолуција

Длабоко и кремасто заматување со F2,8 низ целиот опсег на зумот, како и одлични перформанси за снимање одблиску

Дизајнот што е отпорен на прав и влага  овозможува оптимална сигурност и перформанси во секоја прилика

ДИМЕНЗИИ

Слика од производот

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.