Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Фотоапарат за видеоблогови со заменливи објективи

ZV-E10

НОВО

Доловете повеќе од вашиот свет

Опцијата AF на очи во реално време за животни сега е достапна и за снимање видео, преку ажурирање на софтверот

Новата верзија на софтверот овозможува AF на очи во реално време за животни при снимање видео. Ако во фотоапаратот изберете "Животно" како тип на субјект за откривање, ќе можете автоматски да откривате и следите очи на животни и поуспешно ќе снимате видеоснимки и фотографии од вашите домашни миленичиња.


Повеќе за AF на очи за животни
()
Боја :
 • 1 Црна
 • ZV-E10

  Само куќиште
  • 1
  НОВО
 • ZV-E10L

  Куќиште + објектив со моторизиран зум од 16-50мм
  • 1
  НОВО

 • помошни информации за логото на куќиштето

 • помошни информации за логото на куќиштето

 • помошни информации за логото на куќиштето


 • Помошни информации за логото за награда

  2022

Функции што ги носат видеоблоговите на повисоко ниво

Слика од човек кој менува објектив Слика од човек кој менува објектив

Објективи за подобро визуелно изразување

Слика од човек кој снима видео Слика од човек кој снима видео

Лесни, импресивни видеоблогови

Фотографија од готвење во тенџере Фотографија од готвење во тенџере

Голем сензор за слики

Ситуациска слика од снимање видео со ZV-E10 Ситуациска слика од снимање видео со ZV-E10

За неверојатно јасен звук

Слика од човек кој го користи ZV-E10 Слика од човек кој го користи ZV-E10

Споделете и поврзете се

Фотоапарат со заменливи објективи за снимање видеоблогови

Голем Exmor™ CMOS-сензор од тип APS-C со 24,2 милиони точки

Микрофон со насочување што има 3 капсули и заштита од ветар

Функции дизајнирани за видеоблогери - поставка за изложба на производи, копче за дефокусирање, копче Still/Movie/S&Q

Флексибилно поврзување за лесно споделување

ДИМЕНЗИИ

Слика од ZV-E10
A: 64,2 мм (2 5/8 инчи) / B: 115,2 мм (4 5/8 инчи) / C: 44,8 мм (1 13/16 инчи)

КОМПОНЕНТИ