Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Нова филмска слобода

FX3 Cinema Line од Sony ја реализира замислата на страсните креатори на содржини. Филмското изразување е на исто ниво со сигурните перформанси и лесното ракување за да ги задоволи потребите на денешната креативна заедница. Компактна, лесна и едноставна за носење и користење. 

Достапен е нов софтвер.
Подобрете ја вашата камера за да уживате во полесно снимање.
Погледнете повеќе детали.
  • ILME-FX3

    НОВО


Слика за пример Слика за пример

Филмско изразување

Слика за пример Слика за пример

Удобно самостојно снимање

Слика за пример Слика за пример

Можности за проширување и ракување

Перформанси за форматот целосна слика со голема чувствителност и широк динамички опсег

Процесор за обработка на слика BIONZ XR со високи перформанси

Снимање во 4K (QFHD) со голема стапка на слики од 120 fps

Наука за филмски бои со S-Cinetone™

Зголемена преносливост за самостојна работа

Слика од FX3
A: 77,8 мм (3 1/8 инчи) / B: 129,7 мм (5 1/8 инчи) / C: 84,5 мм (3 3/8 инчи)