Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Еволуција на резолуцијата

α7R V има нов наменски уред за обработка со AI што нуди многу подобро препознавање субјекти, како и неверојатен квалитет и резолуција на слика

()
  • ILCE-7RM5

    НОВО


Слика од жена, доловена од глава до пети, гледа нагоре од низок агол

Новосоздаден уред за обработка со AI

Потполно ново ниво на интелигенција на фотоапарати

Најсовремената обработка со AI користи информации за човечките форми и пози за да ја подобри прецизноста за препознавање субјекти на фотоапаратот и максимално да ја искористи неговата потенцијална резолуција. Исто така, препознавањето субјекти сега опфаќа многу нови видови на субјекти, вклучувајќи возила и инсекти.
Слика од дестинација на врската
Галерија со фотографии од α7R V

Перформанси подобрени со AI

Слика од цветови на цреша во цут Слика од цветови на цреша во цут

Извонредна резолуција

Слика од вилинско коњче на гранка од дрво Слика од вилинско коњче на гранка од дрво

Нова генерација на AF

Слика од маж кој снима видео во кое субјектот е жена Слика од маж кој снима видео во кое субјектот е жена

Видеоснимки со врвни детали и карактер

Слика од маж кој фотографира од низок агол Слика од маж кој фотографира од низок агол

Дизајниран за креатори на содржини

Слика од маж кој го држи α7R V чија површина е влажна Слика од маж кој го држи α7R V чија површина е влажна

Работен процес и сигурност за експерти

Новосоздаден уред за обработка со AI

Exmor R CMOS-сензор за целосна слика со 61,0 MP и задно осветлување

Напредниот процесор BIONZ XR нуди поголема брзина на обработка до 8x

Снимање видео во форматот 8K 24p (25p) и 4K 60p (50p)

Нова генерација на AF со напредно препознавање субјекти

Слика од производот α7R V
A: 96,9 мм (3 7/8 инчи) / B: 131,3 мм (5 1/4 инчи) / C: 82,4 мм (3 1/4 инчи)