Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи

Фотоапарати со заменливи објективи
Фотоапарат Alpha 6400 со E-приклучок и APS-C-сензор

ILCE-6400/ILCE-6400L/ILCE-6400M

НОВО

Снимете ги најдобрите моменти.

И покрај малата големина и тежина, α6400 нуди брзи перформанси и функции какви што може да очекувате од модел за целосна слика. Без разлика дали снимате фотографии или видеоснимки, креативни слики или секојдневни автопортрети, ќе добивате прекрасни слики што ќе сакате да ги споделувате во движење.

Достапен е нов софтвер.
Погледнете повеќе детали.
()
Боја :
 • 1 Црна
 • ILCE-6400/ILCE-6400L/ILCE-6400M

  ILCE-6400

  Само куќиште
  • 1
  НОВО
 • ILCE-6400/ILCE-6400L/ILCE-6400M

  ILCE-6400L

  Куќиште + објектив со моторизиран зум од 16-50мм
  • 1
  НОВО
 • ILCE-6400/ILCE-6400L/ILCE-6400M

  ILCE-6400M

  Куќиште + објектив за зумирање од 18-135мм
  • 1
  НОВО


Иновација создадена за вашата креативност

Покажете го вашиот креативен потенцијал со врвните перформанси и напредните функции како AF на очи во реално време врз основа на AI; новото следење во реално време со голема прецизност; брзото континуирано фотографирање и снимањето 4K HDR-видеоснимки (HLG) .

Причини за да го изберете овој модел

Неверојатно брз AF Неверојатно брз AF

Брз и сигурен автоматски фокус

AF на очи во реално време, следење во реално време AF на очи во реално време, следење во реално време

AF на очи во реално време, следење во реално време

Неверојатен квалитет на сликата Неверојатен квалитет на сликата

Неверојатен квалитет на сликата

4K-видеоснимки и професионални функции 4K-видеоснимки и професионални функции

4K-видеоснимки и професионални функции

Паметно ракување Паметно ракување

Паметно ракување

Брз AF од 0,02 сек. со 425 AF-точки со откривање фаза

Следењето во реално време и AF на очи во реално време ги откриваат објектите во движење и ги задржуваат во фокус

Exmor CMOS-сензор со 24,2 милиони точки и неверојатна чувствителност на светлина

Снимање 4K-видеоснимки со висока резолуција за сериозна видеопродукција

LCD-екран на допир што се врти за 180° за полесно фотографирање од високи и ниски агли и автопортрети

Слика од ILCE-6400
A: 66,9 мм (2 3/4 инчи) / B: 120,0 мм (4 3/4 инчи) / C: 59,7 мм (2 3/8 инчи)
ILCE-6400
Само куќиште

A: 146,2 мм / B: 43,7 мм / C: 84,7 мм

ILCE-6400L
Куќиште + објектив со моторизиран зум од 16-50мм

A: 160,2 мм / B: 42,7 мм / C: 86,0 мм