Cloud-услуга

Cloud-услуга

Cloud-услуга
Сива икона за ставање/преземање содржини од Cloud Сива икона за ставање/преземање содржини од Cloud

Cloud-услуги

C3-портал

Споделувајте побрзо. Пристапувајте од секоја локација.

Камера-Поврзи-Cloud

Овозможете моментална и лесна соработка со вашите продукции - за секого, во секое време и на секое место.
Екипа за снимање од три члена стојат во шумски предел, едниот маж во средина на сликата поставува камера од Sony што е поврзана на Cloud преку паметен телефон Xperia.