Проследување игри

Голем број решенија за проследување во живо содржат веб-камери кои, за жал, го намалуваат квалитетот на сликата. Направете ги вашите содржини подобри од конкуренцијата со Sony - нашите фотоапарати ќе ги направат вашите содржини попријатни за гледање, за поголемо задоволство кај публиката.

подобри од конкуренцијата

Како да се истакнете од конкуренцијата

Победете ја конкуренцијата со снимање при слаба осветленост, повеќе објективи и опции за поврзување. Сензорите за целосна слика и APS-C од Sony нудат повеќе детали при слаба осветленост и поголем избор на објективи, а сензорите од тип 1’’ нудат квалитетно, помало и сè-во-едно решение. 

Сè-во-едно производи

Одличен квалитет на слика и едноставно користење - разгледајте го нашиот избор на фотоапарати подолу.

FDR-AX33

4K Handycam® AX33 со Exmor R® CMOS сензор

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ 10x оптички зум + долга издржливост на батеријата
▪ Екран што се врти

FDR-AX53

4K Handycam® AX53 со Exmor R® CMOS сензор

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ 20x оптички зум + долга издржливост на батеријата
▪ Екран на допир со можност за вртење

DSC-RX100M4

RX100 IV - Неверојатна брзина со CMOS сензор од тип 1.0 со прикачена меморија и подредена структура

▪ Full HD со 60/24p
▪ Брз и хибриден AF за видео (25 AF-точки)
▪ Екран што се врти за 180 степени + мали димензии

Напредни корисници и професионалци

Набавете фотоапарат со поголем сензор или понов објектив за да добиете подобар квалитет за проследување содржини. Разгледајте го нашиот избор на фотоапарати.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M

Фотоапарат α6400 со E-приклучок и APS-C-сензор

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ Брз и хибриден AF за видео (425 AF-точки) + следење во реално време
▪ Екран што се врти за 180 степени

ILCE-7M3 / ILCE-7M3K

α7 III со сензор од 35 мм за целосна слика

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ Брз и хибриден AF за видео (693 AF-точки)
▪ Професионални функции за видео + неверојатен квалитет при слаба осветленост

FDR-AX700

4K HDR видеокамера FDR-AX700

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ Брз и хибриден AF за видео + долга издржливост на батеријата
▪ Екран на допир со можност за вртење