Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента

Домашно кино и звучници во вид на лента
Слика од рака која држи мобилен телефон на кој се прикажува мени со поставки, со лого за Home Entertainment Connect на левата страна

Sony | Home Entertainment Connect

Контролирајте го вашиот систем за домашна забава преку вашиот паметен телефон со помош на апликацијата Sony | Home Entertainment Connect. Од поедноставување на почетното поставување па сè до решавање проблеми, таа овозможува уште полесно користење на нашите производи за домашно кино.

Преземете ја контролата преку вашиот паметен телефон

Заборавете на далечинскиот управувач со нашата апликација за паметни телефони. Менувајте ја јачината на звукот, прилагодувајте поставки и многу повеќе преку вашиот паметен телефон.
Слика од рака која држи мобилен телефон на кој се прикажува мени со поставки

Поставување без упатство за користење

Заборавете на упатството за користење. Треба само да ги следите анимираните чекори што ги прикажува апликацијата за да го завршите поставувањето. Дури и ако се појави проблем, опцијата за решавање проблеми ќе ви помогне да го отстраните проблемот.
Слика од 3 мобилни телефони, секој од нив прикажува различни чекори за поставување на екранот

Технички службеник за вашето домашно кино

Со нашата апликација ќе имате бесплатен технички службеник во домот. Добивајте технички препораки, откривајте практични функции и дознајте за најновите
ажурирања на софтверот за да го подобрите вашето приватно кино.
Слика одблиску од горната страна на мобилен телефон на чиј екран се прикажува мени за уреди и информации
Слика со икона за малата буква i

Поддршка и вести

Пронајдете нови информации, вести и известувања.

Дознајте повеќе за делот за поддршка и новости