Дознајте за функциите на WF-1000XM4

Во ова видео се прикажани потполно безжичните слушалки WF-1000XM4 од Sony со поништување на шум што е водечко во индустријата.

Следиме три љубители на различна музика кои се движат низ типичните бучни опкружувања во кои живееме - на улица, во транзит и дома - и откриваме колку е поголемо уживањето во музиката со моќниот вграден процесор V1 и двата микрофони со сензор за шум. Прикажани се придобивките во квалитетот на звукот со технологиите за безжичен звук со висока резолуција, 360 Reality Audio, подобрување на музиката со DSEE Extreme и иновативните звучници на слушалките.

Функциите како Speak-to-chat, приспособлива контрола на звук и автоматски поставки за звук за омилените локации им овозможуваат на нашите корисници на слушалки да се поврзат со важните амбиентални звуци.

Прикажани се удобноста и практичноста, што укажува дека слушалките WF-1000XM4 се соодветни за гледање видеозаписи од мобилни уреди со мало доцнење, воспоставување повици и користење дигитален гласовен помошник, благодарение на микрофоните за просторно филтрирање и пренос преку коските. 

На крај, функциите како што се безжичното и брзото полнење и зголемениот капацитет на футролата за полнење на батеријата, водоотпорноста IPX4 и автоматското намалување на шумот од ветер се доказ дека овие слушалки се соодветни за активен животен стил.

WF-1000XM4

Вашиот звук. Ништо друго.

Извонредно доживување при слушањето прилагодено специјално за вас. Потполно безжичните слушалки WF-1000XM4 нудат повисоко ниво на квалитет на звукот и поништување на шум што е водечко во индустријата. Тие се создадени да одговараат на сите уши и нудат приспособено доживување што се прилагодува кон секоја ситуација.

Боја :
  • 1 Црна
  • 2 Сребрена
  • WF-1000XM4

    • 1
    • 2
    НОВО


Разгледајте ги слушалките WF-1000XM4

prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
prikaz-od-360-stepeni
Поништување на шум што е водечко во индустријата

Поништување на шум што е водечко во индустријата – сега е уште подобро

Сите аспекти на WF-1000XM4 се дизајнирани одново. Тука спаѓаат нашиот нов вграден процесор V1 што е специјално дизајниран од Sony и поништува најмногу шум досега, нов звучник со подобри перформанси, микрофони што откриваат шум и иновативни ушни влошки за изолирање на шумот со постабилно вметнување.

Звук со извонреден квалитет

Звук со извонреден квалитет

Слушалките WF-1000XM4 поддржуваат безжичен звук со висока резолуција.  Благодарение на специјално дизајнираните звучници од 6 мм, тие репродуцираат динамички звук иако имаат мали димензии, а мембраната репродуцира богат бас. Вградениот процесор V1 го зголемува квалитетот на звукот, го намалува изобличувањето и овозможува обработка на кодекот LDAC и DSEE Extreme.

Дигитална еволуција

Револуционерно дигитално поништување на шум со вградениот процесор V1

Квалитет на звукот

Квалитетен безжичен звук со висока резолуција

Паметно слушање

Паметно слушање и повици со јасен звук

Ергономска површина

Ергономски дизајн за стабилно вметнување

Водоотпорен

Водоотпорност и издржлива батерија за секојдневно користење

ДИМЕНЗИИ

КОМПОНЕНТИ

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.