Текст за видеото за 360RA кај серијата 1000X

Опис за пристапност за видеото за 360RA

Видеото содржи интервјуа од Whitney Houston Estate, каде што говорниците ги споделуваат своите мисли и чувства кога ја слушаат Whitney Houston со реален 360 Reality Audio преку слушалките WH-1000XM5. Говорниците се Rickey Minor, кој е долгогодишен музички директор на Whitney; Gary Houston, братот на Whitney кој има улога на вокалист во заднина; и Pat Houston, извршителот на Estate of Whitney Houston.

Whitney Houston Estate во соработка со Sony оддадоа почит на легендарниот звук на Whitney, така што сега со помош на компатибилни слушалки со 360 Reality Audio, љубителите ќе можат да ги слушнат сите ноти, инструменти и зборови на Whitney Houston. Звукот е толку реален, што ќе се чувствувате опкружени со нејзиниот глас. Уживајте во содржините од Whitney Houston со реален 360 Reality Audio на Amazon Music Unlimited.