Текст за видеото од интервјуто со Miguel 

Опис за пристапност за видеото од интервјуто со Miguel

Во ова видео е прикажано интервјуто со Miguel кој е пејач, текстописец, продуцент и музичар од Лос Анџелес. Miguel говори за својата филозофија кон музиката, што сака да им пренесе на своите љубители преку музиката и како го замислува своето идеално доживување при слушањето. Исто така, говори за потполно безжичните слушалки WF-1000XM5 од Sony и како тие ги надминале неговите очекувања, а потоа ги потенцира главните карактеристики како врвниот квалитет на звукот, поништувањето на шумот, удобноста при носењето и 360 Realty Audio.