СЕРИЈА X1000

Слушалки со најдоброто поништување на шум


WF-1000XM5×Miguel

For the music

Серијата 1000X поставува нови стандарди за слушање без пречки. Уживајте во најдобро поништување на шум и ненадминат квалитет на звук што ќе ви овозможат да ги слушнете сите детали од музиката на вашиот омилен изведувач.

WF-1000XM5 WH-1000XM5
Погледнете ја целата верзија на WF-1000XM5 × Miguel
Miguel слуша музика преку WF-1000XM5. Сликата е за видеото од интервјуто Интервју Погледнете што мисли Miguel за новите слушалки WF-1000XM5

360 Reallity Audio

Музиката на Whitney Houston станува реална со слушалките WH-1000XM5 и WF-1000XM5 од Sony. Опремени се со технологија 360 Spatial Sound Technology и поништување на шум што е водечко во индустријата, со кои уште повеќе ги подобруваат најдобрите звуци.

Откријте го 360 Reality Audio

WF-1000XM5

Најдоброто Поништување на шумот

Оригинален звучник од 8,4 мм од Sony Создаден за љубители на музика

Два процесори со високи перформанси Контролирајте ги сите звуци

3 микрофони по уво Неверојатна прецизност за поништување шум

WH-1000XM5

Најдоброто Поништување на шумот

Оригинален звучник звучник од 30мм Создаден за љубители на музика

4 микрофони по уво контролирани со Два процесори со високи перформанси Неверојатна прецизност за поништување шум